TOP firme DATOARE la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a publicat lista firmelor care figurează cu datorii fiscale restante la bugetul local, la finalul trimestrului III. În fruntea listei, la fel ca la finalul trimestrului II, se află Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA. Este interesant faptul că o parte din aceste firme au declarat anul trecut profit de zeci de mii de euro, dar cu toate acestea apar cu restanțe la bugetul local. 

1. Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA figurează cu o datorie de peste 1,8 milioane lei, datorie care nu a fost contestată. Clubul de fotbal a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 4,2 milioane euro și pierderi de aproape 5 milioane euro.

2. SC Gormet SRL Cluj-Napoca apare pe locul 2 cu o datorie de peste 583 mii lei, datorie, care, de asemenea, nu a fost contestată. Compania are obiect de activitate fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice, are trei asociați germani: Richard Gebert (52%), Roman Gebert (24%) și Timo Gebert (24%). Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 17,4 milioane euro și profit de peste 91 mii euro.

3. SC Terra Intermed Consulting SRL Cluj-Napoca se află pe locul 3 cu o datorie la bugetul local de peste 441 mii lei. Firma are obiect de activitate activități de consultanță pentru afaceri și management și are doi asociați: Michail Katsourakis – Grecia (98%) și Paul Alexandru Bota (2%). Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de 51 mii euro și profit net de aproape 32 mii euro.

4. SC Unirea SA Cluj-Napoca ocupă locul 4 cu o datorie de aproape 470 mii lei. Firma are obiect de activitate fabricarea utilajelor și a mașinilor-unelte pentru prelucrarea metalului și are următorii asociați: Mirela Bene (44%), Napocamin SRL (29%) și BEN & BEN SA (24%). Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de peste 807 mii euro și profit net de peste 124 mii euro. Unirea SA este controlată de controversatul om de afaceri Ioan Bene, prin fiica sa.

5. SC KROEG SRL Cluj-Napoca figurează pe locul 5 cu o datorie la bugetul local de peste 243 mii lei. Firma are obiect de activitate restaurante și îl are asociat unic și administrator pe Gheorghe Fatol. Anul trecut, compania a avut zero cifră de afaceri și pierderi de peste 5300 euro.

Adauga comentariu