Schimbări în Consiliul Județean: Pleacă Gheorghe Călătan, după ce s-a supărat pe colegii din partid și vine Călin Felezeu

Călin Felezeu (PNL) este noul consilier județean care a fost validat pe funcție în ședința forului județean de astăzi. Numirea sa vine după ce fostul polițist din Huedin, Gheorghe Călătan a demisionat din funcție, în urmă cu aproximativ o lună, din cauza unor neînțelegeri cu colegii de partid din zona sa. Călin Felezeu a fost următorul eligibil pe listă după Călătan.

Călin Felezeu este din Turda, este profesor universitar și prodecan al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca. A mai ocupat funcția de consilier județean în mandatele anterioare.

„Ca urmare a depunerii demisiei domnului Călătan Gheorghe Constantin din funcția de consilier județean, (…), care a fost ales pe Lista de candidați a Partidului Național Liberal depusă la alegerile pentru Consiliul Județean Cluj din data de 27 septembrie 2020, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 159/28.10.2021 s-a constatat încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, respectiv cu data de 13.10.2021, a mandatului de consilier judeţean în cauză și a fost declarat vacant locul de consilier judeţean respectiv.

Fiind un caz de vacanță a unui mandat de consilier județean, (…), a fost parcursă procedura validării mandatului de consilier județean al următorului supleant din Lista de candidați a Partidului Național Liberal, astfel că (…) s-a dispus validarea mandatului de consilier județean pentru domnul Felezeu Călin-Valentin – supleant al Partidului Național Liberal”, scrie în proiectul de Hotărâre de Consiliu Județean.

Ziar de Cluj a scris, luna trecută, că în cazul demisiei lui Călătan este vorba despre neînțelegeri cu colegii din partid din zona Huedin. Surse din partid au precizat că Gheorghe Călătan s-a implicat foarte mult în dezvoltarea de proiecte pentru zona Vlădeasa – Huedin, care are un potențial turistic de importanță națională, dar deși a găsit sprijin în Consiliul Județean pentru derularea acestor proiecte, i s-au pus bețe în roate tocmai de către colegii din PNL din zona Huedin, iar acest lucru l-a determinat să demisioneze din funcția de consilier județean.

Sursele Ziar de Cluj au precizat și faptul că șefii PNL Cluj și cei din Consiliul Județean au încercat să îl convingă să se răzgândească, dar degeaba. Călătan a fost de neclintit.

Citește și: 

Fost polițist, ajuns consilier județean, a demisionat. AFLĂ de ce!

sursa foto: ziarul21.ro

Adauga comentariu