Populisme de 5 stele: Primarul Boc muncește de trăsnește! E noaptea pe furtună în Primărie, iar concediu nu și-a mai luat de ani de zile

La Cluj, alegerile se câștigă detașat cu populisme, cu promisiuni electorale grandioase, cu studii de fezabilitate și șantiere interminabile, iar primarul Emil Boc muncește de trăsnește, de ani de zile, fără concediu, la creșterea Clujului capitalului său electoral. 

Lipsit de concedii fiind, edilul și-a achiziționat recent o casă, chipurile, de vacanță, pe malul lacului din Câmpenești, unde se odihnesc, spune gura târgului ”smart”, și alți liberali harnici și obosiți. Măcar atâta să-i fie de tihnă, după atâta muncă la metrou, la podul Porțelanului și la alte proiecte care împing Clujul în față, în topul celor mai mari prețuri din țară în imobiliare!

„Nu am fost anul trecut în concediu și nici anul acesta nu se întrezărește ceva. Am doi ani de când nu am mai fost în concediu. Anul trecut a fost pandemie”, a declarat recent Emil Boc, citat de stiridecluj.ro. 

„Vreau să fiu corect. E greu la privat și știm asta. Nu este ușor. Dar vreau să nu aruncați anatema, că ceilalți sunt fix opusul. Sunt foarte, foarte mulți, majoritatea celor de la stat care își fac treaba. Datorită lor și un oraș merge înainte și proiectele sunt împinse în față. Dacă nu ar fi ăștia, lucrurile nu ar merge. 

Sunt mulți care muncesc și pe care îi cunosc foarte bine din Primărie, fără raportare la timp, pentru ca problemele să fie împinse înainte. Ar trebui să fiu corect, că sunt majoritatea care își fac datoria”, a mai declarat primarul, care a precizat că, în timpul furtunii de duminica trecută muncea de trăsnea la Primărie: 

„Vijelia aia care a avut loc duminică… când a fost asta? Duminică seara. Absolut incredibilă. Eu eram chiar la Primărie la momentul în care a avut loc vijelia aia… (moderator: La ora aia?) Mai muncesc unii! (Moderator: Ce să înțeleg, că cine nu își termină treaba în timpul săptămânii merge și în weekend?) Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat”, a declarat Boc.   

Adauga comentariu