Patronul de la CFR Cluj a decis ca echipa să NU se prezinte la următorul meci din Liga 1

Patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, a decis să nu lase echipa să se prezinte la meciul cu FC Argeș. Decizia a venit în urma înfrângerii suferite în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, partida la care clujenii au acuzat grave erori de arbitraj.

„Poți să pierzi un joc, să faci greșeli, dar nu în maniera asta. Au fost mai multe penalty-uri, un gol valabil marcat de Ciobotariu. Nu știu ce s-a întâmplat. „Centralul” a văzut el ofsaid la gol, n-am mai întâlnit așa ceva. Am avut o discuție amicală cu el înainte de meci, era vorba de respect, dar… Suntem dezavantajați, e cert. Am atras atenția și anul trecut, în play-off. Nu avem nicio șansă când vii și arbitrezi de o asemenea manieră. Decizia patronului e de a nu ne prezenta la partida următoare. După meciul de la Roma nu vom merge la Pitești. Am atras atenția, e mesaj direct de la patron. Bagi mingea în poartă și ți se scoate! Nu se poate așa ceva. Niciunul nu se afla în ofsaid. Nu ai voie să anulezi un gol perfect valabil! Este tragic ce se întâmplă cu arbitrajul la noi!”, a spus Bilașco, directorul departamentului de scouting, la Digi Sport, citat de stiripesurse.ro

Nemulțumirea clujenilor a fost cauzată de un gol anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, clujenii au marcat prin Costache, după o centrarea a lui Ciprian Deac, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Ulterior, înregistrările au demonstrat că nu a fost vorba de ofsaid la acea fază. Partida a fost pierdută de CFR Cluj, scor 2-1 pentru Gaz Metan Mediaș. 

 

 

Adauga comentariu