O clujeanca face furori in mediul academic englez. Irina Costin a absolvit Istoria Artei la Universitatea Warwick "WITH HONOURS" si a fost admisa la master la Institutul de Artă Courtauld al Universitatii Londra, cel mai prestigios din lume

O clujeanca de numai 21 de ani face senzatie in Marea Britanie, si nu prin scandaluri, ci prin eruditia sa, prin rezultatele remarcabile pe care le are la universitate. Sunt multi tineri romani care invata "in afara", cei mai mult "de bani gata", dar si mai putini sunt cei care, plecand din familii obisnuite, fara milioane in cont, sa performeze la cel mai inalt nivel in scoala lor. 

Irina Costin este o astfel de tanara, una de exceptie, care, la doar 21 de ani, a absolvit una dintre cele mai dificile universitati din Marea Britanie - University of Warwick. Si nu oricum, ci "with honours" la Istoria Artei! Sa primesti un asemenea calificativ de la cei mai severi si scortosi profesori din Anglia inseamna ceva cu adevarat remarcabil!

Lucrarea de dizertatie a Irinei Costin pur si simplu i-a scos "din rand" pe putin impresionabilii profesori de la Warwick care au exclamat in "feedback"-ul dat dupa citirea lucrarii de dizertatie semnata de Irina Costin despre Dadaism. Iata ce au notat profesorii englezi:

"You achieved this mark because it is sophisticated and original in its argumentation, as well as being well researched. The mark also reflects the difficulties you had with primary sources in particular as a result of Covid".

Vestile bune nu se opresc insa aici. Clujeana Irina Costin a fost admisa la Institutul de Artă Courtauld al Universitatii Londra, considerat cel mai prestigios din lume, unde va face masterul, loc unde sunt admisi numai cei din elita academica a lumii. 

Adauga comentariu