Finalizarea proiectului Platforma Online Marketplace pentru Servicii de Mobilitate Internationala (Relocare, Imigrare si Servicii Conexe)

Comunicat de presa

Data: 18 februarie 2020 

Nestlers Group Global a demarat proiectul cu cod SMIS 102838 - Platforma Online Marketplace pentru Servicii de Mobilitate Internationala (Relocare, Imigrare si Servicii Conexe) in luna august 2016. Obiectivul principal al platformei de tip marketplace, pe care au finalizat-o in februarie 2020, este sa deserveasca sectorul mobilitatii globale, angajatorii internationali interesati de mobilitatea de personal, precum si furnizorii regionali si locali de servicii de mobilitate globala precum imigrarea si relocarea. Principalele rezultate asteptate ca urmare a implementarii acestui proiect sunt: reducerea cu minim 10% a costurilor companiilor client cu achizitia serviciilor de mobilitate globala pentru expatriatii acestora si reducerea cu minim 2-5 zile lucratoare a timpului petrecut de departamentele de resurse umane ale companiilor interesate in identificarea prestatorilor de servicii de mobilitate globala si negocierea multipla cu acestia a costurilor serviciilor dorite.

Valoarea totala a proiectului este de 1.164.658,95 lei din care valoarea finantarii nerambursabile din FEDR este de 689.038,90 lei  iar valoarea finantarii nerambursabile din bugetul national este de 121.595,10 lei.

Aparitia unei astfel de platforme va da posibilitatea companiilor din intreaga lume, angajatori mari sau mijlocii, sa isi gaseasca si sa isi selecteze furnizorii potriviti, fara a mai apela la companii de intermediere eficientizand astfel procesele de relocare si imigrare, salvand timp si bani. In acelasi timp, prin implementarea acestui proiect in municipiul Cluj-Napoca, se vor crea noi locuri de munca, iar platforma Nestlers va fi conceputa, vanduta si administrate din acest oras. Prin urmare, Clujul va reprezenta un nod important pe harta mobilitatii globale in contextul globalizarii fortei de munca. Proiectul  va duce la cresterea vizibilitatii orasului, acest lucru conducand la atragerea unor noi investitori in zona.

Adauga comentariu