Europarlamentarul PNL Cluj, Rareș Bogdan, despre incendiile frecvente din spitale: „De ani de zile am făcut doar cârpeli”

Prim-vicepreședintele PNL și europarlamentarul de Cluj Rareș Bogdan a declarat marți, la Antena 3, despre incendiul izbucnit la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, că problema o reprezintă „lipsa investițiilor” și „cârpelile”.

„Asta e o veste care ne afectează și ne dăm seama câte trebuie făcute în țara asta în următorii 3 și 8 ani de zile. Astea sunt lucruri grave care ne afectează viața tuturor, indiferent de simpatiile politice”, a declarat Rareș Bogdan, citat de stiripesurse.ro.

Întrebat de ce izbucnesc frecvent incendii la spitale, el a răspuns: „Lipsa investițiilor. De ani de zile am făcut doar cârpeli, am făcut noi corpuri, dar nu am fost în stare în 30 de ani să facem un spital cap-coadă”.

„România are o mare problemă din cauza infrastructurii medicale deficitare, deși sunt cele mai mari bugete de 7-8 miliarde de euro pe an, nimeni nu știe exact unde se duc banii. Noi avem noroc cu calitatea umană, că dacă stăteam după calitatea infrastructurii, era vai și amar de noi”, a adăugat liberalul.

sursa foto: g4media.ro


 

Adauga comentariu