Emil Boc nu e antrenor de fotbal, ci doar de minciuni. Cică ar fi "rezolvat” problema banilor pentru "brazilienii şi africanii de mâna a 5-a de la FC U": îi va lua, cu lipsă de fair play, de la restul asociaţiilor şi cluburilor sportive!

Clujenii au reacţionat la materialul publicat ieri de Ziar de Cluj privitor la situaţia Clubului U Cluj-Napoca şi la cum se spală primarul Emil Boc pe mâini atunci când nu e rost de laude, băi de mulţime, giumbuşlucuri de PR şi vorbe de aruncat în vânt. Cică “a rezolvat” problema banilor pentru brazilienii şi africanii de mâna a 5-a de la FC U: îi va lua, cu lipsă de fayr-play, de la restul asociaţiilor şi cluburilor sportive!

Două comentarii ne-au reţinut atenţia:

“Referitor la declarațiile d-lui burgenmeister aş face niște precizări. Întradevăr se aplică un program de finanțare sport-cultura în care aplică ong-uri/asociații. În cazul lui U Cluj au depus cu obiectiv promovarea, pe care nu numai că au ratat-o (cheltuind buget de promovare), dar acum sunt clasați la retrogradare (cerșind din nou buget de promovare-și probabil vor primi). Foarte bun ziaristul. Doamne ajută și haide U”.

Şi cel în care ni se arată şi mecanismul ticălos şi cinic, total lipsit de fair play, prin care Emil Boc îşi rezolvă problemele de imagine, discriminându-i pe cei mici, să se dea el mare:

“Au rezolvat problema lipsei banilor - au trimis mailuri la toate cluburile sportive şi asociaţiile care au câștigat proiecte şi i-au somat ca în 4 zile să îşi asume în scris că vor face proiectele pentru care au primit promisiune de finanţare FIX cum le-au depus. Fix cum le-au depus acum 3 luni, când nu era pandemie. Fix aşa, da? Că altfel, nu decontăm şi primeşti ban pentru următoarea sesiune. Dar dacă vreţi, puteţi renunţa. Evident, maaarea majoritate vor renunţa şi iată bani pentru brazilienii şi africanii de mâna a 5-a de la FC U”.

CITEŞTE ŞI: Din 2012, Boc promite ajutor pentru U Cluj, aflată cu un picior în groapa retrogradării. Reacția recentă a primarului: "Eu nu mă ocup cu fotbalul, întrebați-mă de Primărie. Sau nu ați aflat că primarul nu este antrenor de fotbal?"

Adauga comentariu