Din lipsă de bani, ACS Florești s-a retras de la barajul de promovare. În schimb, Șulea și-a tras o nocturnă de aproape 100.000 de euro

O veste neașteptată au primit-o susținătorii echipei ACS Florești. Oficialii clubului au decis că nu are rost să participe la barajul pe promovare în liga 3 deoarece nu au destui bani. Decizia este una și mai surprinzătoare dată fiind poziția în clasament ocupată de floreșteni înaintea întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus. După 15 etape, ACS Florești ocupa locul 2 din liga 4 Cluj, la doar două puncte de liderul Someșul Dej. E bine, în schimb, că Șulea a cumpărat, în plină pandemie, o nocturnă în valoare de aproape 100.000 de euro!

AJF Cluj a decis ca primele trei clasate să joace un baraj pentru stabilirea campioanei și a echipei care va juca un alt meci de baraj pentru promovare ulterior. Trupa din Florești a decis să nu participe la miniturneul de promovare, deoarece echipa nu are suficienți bani pentru a supraviețui în Liga a 3-a.

 

Lupta pentru promovare se va astfel între Someșul Dej și Suporter 2.0 Cluj-Napoca, în dublă manșă, pe 18 și 26 iulie. Formația care va câștiga se va duela cu ACS CAO 1910 Oradea (campioana Bihorului) și campioana județului Satu Mare.

După cum scria Ziar de Cluj, în plină pandemie, primarul Șulea din Florești a cumpărat o nocturnă de 93.000 de euro de la un afacerist obișnuit cu mita.

Contractul a fost obținut de firma clujeană S.C. LEDTRADING S.R.L. Firma a mai obținut prin încredințare directă contracte și în alte orașe. De exemplu, un alt contract aproape de limita maximă, în valoare de 445.000 de lei a fost obținut pentru modernizarea iluminatului public în orașul Aiud. 

Patronul firmei Ledtrading, omul de afaceri Florin Sas apare în dosarul de corupție al lui Florin Gabriel Mihăilescu, funcționar cu atribuții de control la D.G.F.P. Alba. Florin Gabriel Mihăilescu a primit un apartament în valoare de 20.000 de euro de la Florin Sas, care prin firma Fidati SRL a construit un complex de locuinţe în Floreşti, potrivit adevărul.ro

De altfel, după ce informația a făcut înconjurul țării, Horia Șulea a fost chemat să dea EXPLICAȚII ÎN DIRECT despre importanța nocturnei de 93.000 EURO în combaterea COVID-19: „Da' ce legătură are criza cu... ? N-am avut nici un caz de corona”

„Daaa... eu cred că nu i un act de anormalitate. Eu zic că-i un act care face parte din normalitatea dezvoltării unei comunități. (...).

Și știți de ce? Pentru că eu sunt un om care am făcut sport de performanță. Deci știu ce-nseamnă sportul pentru viața și sănătatea publică”, a dezvăluit în direct primarul celui mai mare sat din România, dar și cu cea mai încărcată arteră, pe ruta Florești-Cluj, mai abitir chiar decât București-Otopeni.”

Întrebat de moderator dacă nocturna luxoasă, în valoare de doar 93.000 EURO, a fost achiziționată în timpul crizei, adică a stării de urgență în care Guvernul liberal-militar a permis suspendarea licitațiilor pentru achiziții de interes public, primarul satului Florești a răspuns, dar tot printr-o întrebare:

„Da' ce legătură are criza cu... ?”, s-a arătat deranjat primarul floreștean.

Și cam atât. E bine că există nocturnă să-și vadă echipa comunei rezultatele.

Adauga comentariu