6 semne care iti arata ca te iubeste mult

Indiferent daca cei doi au devenit un cuplu utilizand o platforma online de dating sau prin alte moduri, exista anumite semne care vor transmite celuilalt partener ca este iubit si apreciat. Specialistii de la www.onlinedatingerfahrungen.com explica mai multe moduri in care o persoana poate intelege ca este iubita de partener si poate raspunde in consecinta acestor gesturi de afectiune.

Imbratisarile dese au o semnificatie aparte

Atunci cand partenerul cauta motive pentru a fi cat mai aproape mereu, ofera imbratisari calde si indelungate, aceasta poate fi catalogata drept o dovada clara de iubire. Imbratisarile sunt cele mai bune semne care pot dovedi afectiunea unei persoane.

Cand fericirea partenerului conteaza, acesta va simti

Atunci cand partenerul isi doreste sa il vada pe celalat fericit mereu, razand copios sau avand o dispozitie si un vibe bun, inseamna ca a inteles ca fericirea reprezinta cea mai buna cale catre inima unei persoane. Atunci cand el depune efortul pentru a aduce zambetul pe fata persoanei dragi, inseamna ca probabil aceasta persoana este mai importanta decat fericirea proprie.

Ajutorul neconditionat in relatie presupune mai mul decat iubire

O persoana care este gata mereu sa ofere ajutor in mod neconditionat este cu siguranta una care iubeste mult. Indiferent daca este vorba despre ajutor la treburile casnice si chiar preluarea completa a acestora in momente foarte aglomerate sau ajutorul oferit la unele task-uri de la job, luate acasa, atunci cand el este dispus sa aloce timp pentru a oferi ajutor, ofera o dovada clara de iubire. Sau, dupa o zi obositoare la munca, el va prelua cu drag sarcina de a gati sau de a spala vasele, fara sa i se solicite ajutorul. In acest fel, pe langa iubire se va dovedi si grija fata de partenera.

Atentia la detalii exprima interesul fata de celalalt

O persoana care iubeste este mereu atenta la detalii. El va tine mereu cont de florile ei preferate, de pietrele pretioase care ii plac, de culorile care o fac fericita si de parfumul pe care il foloseste cel mai des, astfel incat sa ii poata face cele mai placute surprize. Acest aspect nu se aplica doar cadourilor ci si micilor detalii care tin mai mult de tabieturi. Daca i s-a spus ca este deranjant faptul ca umbrela ramane mereu aruncata peste tot in hol, va tine minte si se va asigura ca aceasta este pusa in cuier sau in suportul special.

Nu in ultimul rand, specialistii subliniaza importanta intelegerii din priviri

Doua persoane care se iubesc se vor intelege din priviri. El va intelege de fiecare data semnalele nonverbale pe care ea le ofera in diverse situatii.  Chiar daca ea nu ii spune ca ceva nu ii place, el va fi mereu atent si va vedea micile semne, cum ar fi o expresie trista, micile grimase sau o atitudine usor rece, le va interpreta si va intelege ca ceva nu merge asa cum ar trebui.  Tot aici se incadreaza si invitatia la diverse actiuni. Atunci cand ea vrea sa plece, o simpla privire va fi suficienta pentru ca cei doi sa se scuze politicos si sa se ridice, de exemplu, de la masa.

Adauga comentariu